BelépésVaslovasok.huMotoros túrák animáció

10 napon belül nincs aktív túra...

KANYARGÓS KALANDOK OSZTRÁK-SZLOVÉN-HORVÁ - Fórum

A túrára való jelentkezés elõtt kérlek olvasd el a szabályzatot!
Szervezõ adatai
Szervezõ: MotorosBetti - Motoros Betti
Telefon: +36305474097

Túra leírása
A túra Ausztria érintésével vezet Szlovénia hegyvidékein, az Isztria félsziget csodálatos tájain keresztül a 8-as úton a Kvarner öbölben Közép-Dalmácia felé. A motoros túra kiváló választás a hegyes kanyarós tájakat és a csodálatos adriai partvidéket kedvelõ motoros társainknak. A feltöltõdés ezen a túránkon garantált.

1.nap Ausztria-Szlovénia

A túra Szentgotthárdról startol, aztán az osztrák Alpokban folytatódik a túránk, a 69-es úton Lavamündön keresztül kanyargunk nyugati irányba Szlovénia felé. A 69-es út legkedveltebb része az Eibiswald – Lavamünd közötti szakasz, ahol kiváló minõségû az aszfalt és csodálatos panorámás kilátás várja a túra kanyarvadászait. Az osztrák-szlovén határt a szerpentines Kamniki-Alpokban szeljük át, majd egy rövid megállóra a Bledi-tóhoz érkezünk, ahol a kötelezõ fényképek elkészítése után indulunk tovább a szlovén síparadicsomban fekvõ hegyi panorámás szállásunkhoz Kranjska-Gorában. Kranjska-Gora egyik legnépszerûbb látnivalója az átlátszó gleccservíz által táplált mesébe illõ égszínkék Jasna tó. Ez a nap garantáltan tartalmas és megfelelõen fárasztó lesz.

2. nap Szlovénia-Horvátország:

A nap a Júlia-Alpokban indul, festõi 1611 méteres Vr¹iè – hágó bemotorozásával. A Triglav nemzeti parkban lévõ hegyláncokban számos csodálatos település és üdülõközpont található. A Soca (magyarul Isonzó) folyó völgyében, szurdokában haladunk tovább, Kobarid közelében, a szurdok legszûkebb részén található megállónk a Napóleon-híd. Déli irányban haladunk Horvátországba az Isztriai félsziget belseje felé. Késõ délután pillanthatjuk meg a varázslatos adriai partvidéket, ahol mindig élmény a motorozás. Hatalmas kalandokkal teli nap után érkezük meg selcei szállásunkra. Az útszakasz paradicsomi, és ezzel még csak körbeírtuk az érzést, mely generálódott bennünk a nap folyamán.

3. nap Horvátország:

A csodálatos 8-as út! Szinte a teljes napunk a tengerparti motorozásról fog szólni. Egészen egyszerûen nem lehet betelni vele! Kanyargunk Horvátország legszebb tengerparti útján, majd megérkezünk a történelmi Zadar városába. Szállásunk Biograd belvárosához közeli szállodában lesz, utolsó esténket a belváros sétálós, sörözgetõs – borozgatós forgatagában tölthetjük.

4. nap Horvátország:

Kabócák, fehér dolomit,- és mészkõsziklák, kopár táj, majd hegyvidék, valamint a Zrmanja folyó kanyonján, a Plitvicei Nemzeti Park mellett haladunk végeláthatatlan erdõvel borított hegyek szomszédságában. Felemelõ érzés ezen tájakon gurulni csodálva a környezõ tájat. Karlovactól autópályán haladunk a túra végpontja, a Zalakomári INA kút felé.

A túra során érintett országok: Ausztria, Szlovénia, Horvátország
Amit érdemes hozni: Személyi igazolvány, jogosítvány, forgalmi
Biztosítást egyénileg lehetõleg motor assistance-szal kössetek :)

Részvételi díj tartalmazza:

Szállást a túra teljes idõszakára kiváló minõségû 3 – 4*-os szállodákban, a helyi jellegeknek megfelelõen.
3 reggeli
3 vacsora
Túra vezetést

Induló ár:

Motoros – 390 EUR (szoba megosztva valakivel)
Motoros utassal – 560 EUR
Motoros külön szobában – 460 EUR (egyedül elhelyezve)

Elhelyezés, vendéglátás: 4*- os hotelben, félpanziós ellátással.

Túra adatlapja
Indulás:  2023.06.08. Csütörtök (09:00)
Érkezés:  2023.06.11. Vasárnap (15:00)
Túra hossza:  1350 Km
Utazó sebesség:  0 - 0 Km/h
Túra útvonala:
A tervezett napi útvonalak > melytõl idõjárási vagy egyéb okból eltérés lehetséges: > > ➢ 1. nap tervezett útvonala kb. 325 km. szállás: Krjanska Gora > > ➢ 2. nap tervezett útvonala kb. 348 km. szállás: Selce > > ➢ 3. nap tervezett útvonala kb. 216 km. szállás: Biograd > > ➢ 4. nap tervezett útvonala kb. 440 km. túra vége: Zalakomár > INA kút

Lehetséges találkozópontok
I.
II.
III.

Túrán 1 fõ vesz részt
1 regisztrált motoros.
0 utas.
0 vendég.

Vegyél Te is részt a túrán. Jelentkezz!
Felhasználónév:
Jelszó:
Utas:
Vendég:
Találkozópont:
  A leiratkozáshoz jelöld be a négyzetet:
 

Túrára jelentkezők adatai
MotorosBetti
BMW F650 GS TWIN
Utas nélkül jön.
 

Legutóbbi bejegyzések


Hogyan motorozzál csapatban?
Zártkörû túrák szervezése
Közlekedési tanácsok motorosoknak
Pécs környéki motoros túraútvonalak
Hogyan tárold télen a motorodat?
További bejegyzések >>

EsemĂŠnynaptĂĄr


További programok >>
Motoros túrák, programok, találkozók, rendezvények, események
C Minden jog fenntartva 2006-2014 Vaslovasok.hu | Copyright és Adatvédelem | Médiaajánlat
IP címed:
18.232.179.37