BelépésVaslovasok.huMotoros túrák animáció

10 napon belül nincs aktív túra...
frike26
Nagy kp megtekintse

frike26

Felhasználónév: frike26
Teljes név: Cseri-Tóth Ferenc
Telefonszám: Csak a tagok lthatjk
   
Ország: -
Megye: NÓGRÁD
Város: Hont
   
Születésnap: 1975-04-26
Neme: Férfi
   
MSN: -
Skype: -
Web: -
   
Regisztrált: 2017-03-06
Tagsági érvényes: Nem tag
Hozzászólások száma: 180
Utolsó bejelentkezés: 2017.06.04, 19:23:28
   
frike26
Nagy kp megtekintse

SUZUKI/SUZUKI GSX-R750/GSX600F.

Motor gyártmány: SUZUKI/SUZUKI
Motor típus: GSX-R750/GSX600F.
Motor évjárat: 1998
Motor köbcenti: 750
   

Bemutatkozás

Magamról: 2 Gyermekes családcentrikus apuka vagyok szeretek motorozni napi szinten inkább sportot ûzök a motorozásból, notórius gyorshajtó vagyok, inkább a taktikus része miatt hajtom a motort mint a száguldás miatt. A taktikai rész a gyorsulás,kanyardöntögetés,elõzések, amik motoroztatnak, a szimpla egyenes száguldás ami nem hoz lázba. Szeretek kirándulni szeretem a természetet minden elemet amely a természettel kapcsolatos. Sokat látott és az élet sok terén tapasztalt embernek tartom magam.Segítõkész és segíteni tudó vagyok. Szeretek enni, mindenevõ vagyok,tudok fõzni, ismerem a német nyelvet közepes szinten. Intelligensnek tartom magam,viszont alacsony az iskolai végzettségem, ettõl függetlenül sokmindenhez értek.Feleségem utálja a motort. Ha valami elromlik azt mindig én javìtom autó, motor, csak meglegyen a kedvem hozzá.

Elõzmények?: 1988- T5 -ös Pannonia 250-es ezzel jártam már 7.be,2 tekercs drótkerítést adtunk érte a pasasnak- így mindenki örült,(persze otthon azt hazudtuk hogy kiástunk érte egy pöcegödröt). Innentõl csak Simson, lábtartó feltörve a jó döntögetésekért levegõvétel nélkül motoroztunk, télen is. A meztelen kezem le kellett pisilnem, hogy nagyjából kiegyenesedjenek az ujjaim a fagyástól, 93 at mértek lejtõn lefelé a szinyónak! A rendõr mindig a 2 személy miatt vett üldözõbe (Gödöllõn nõttem fel) hátsó leugrik szalad ,sofõr lelép az emeletes házak között- találkozó a titkos helyen ha gáz van. Igy teltek a napjaink, tanulás nuku, csak ami épp átsegít. (Sajnos)

Motorozás? yamaha YZ125 krossz- egy darabig, aztán Honda XL600r endurózás erdõkön réteken krosszgumival, most Suzuki Gsx600F amivel kezdtem tavaly, kinõttem de megtartottam és vettem mellé egy Gsx-r 750 et, a 86 lóerõ után a 140 le felemelõ volt, de ezt is kinõttem már most tavasszal(2017 márc.) szeretnék egy könnyebb gépet ugyanennyi,vagy valamivel több erõvel.
 

Legutóbbi bejegyzések


Hogyan motorozzál csapatban?
Zártkörû túrák szervezése
Közlekedési tanácsok motorosoknak
Pécs környéki motoros túraútvonalak
Hogyan tárold télen a motorodat?
További bejegyzések >>

EsemĂŠnynaptĂĄr


További programok >>
Motoros túrák, programok, találkozók, rendezvények, események
C Minden jog fenntartva 2006-2014 Vaslovasok.hu | Copyright és Adatvédelem | Médiaajánlat
IP címed:
18.232.179.37