|
Milyen kaját eszel éppen?A fórumba való írás előtt, be kell lépned!3. oldal.
    Szeki
|
2015-03-02, 19:36 |
Akkor is maradok a palacsintánál... A jövő héten. Amúgy meg zöldborsóval vadított Onkelbenszrizst ettem Igló kapitány halrudacskáival, csekély mennyiségű tatár mártással. Még egy picik kiélvezem az ízeket, mert jön a szigorú diéta... Remélem beválik. Ha nem, kell egy XXL-es nadrág... |
|
    Dilettans
|
2015-03-02, 19:20 |
Klórmentesre ionizált H2O-val dúsított, 212+ fahrenheiten izzó kerámiaplatnyin párolt kelbogyó, brokkoládé és karfiol, 812 szem, nyomokban nátrium-kloriddal hintett rizzsel vegyítve, poliésztereket nem tartalmazó folyékony zsírsejteken sütött gizda lazacszeletek társaságában, salátamintás herendi kistányéron.
 |
|
    Sárgabika
|
2015-03-02, 18:59 |
Pöcsmácsik...mindörökké.. |
|
    dani416
|
2015-03-01, 21:49 |
udon leves és mézes cíke. saját készítésben.  |
|
    fz6varga
|
2015-03-01, 21:27 |
Bográcsban készült gulyásleves erős paprikával + házikenyér . |
|
    frogi
|
2015-03-01, 21:22 |
Csokis kuglóf |
|
0 1 2 3 |
|