BelépésVaslovasok.huMotoros túrák animáció

 9 nap múlva: Duna-delta, Fekete-tenger, 9 nap túra.
frike26
Nagy kép megtekintése

frike26

Felhasználónév: frike26
Teljes név: Cseri-Tóth Ferenc
Telefonszám: Csak a tagok láthatják
   
Ország: -
Megye: NÓGRÁD
Város: Hont
   
Születésnap: 1975-04-26
Neme: Férfi
   
MSN: -
Skype: -
Web: -
   
Regisztrált: 2017-03-06
Tagsági érvényes: Nem tag
Hozzászólások száma: 180
Utolsó bejelentkezés: 2017.06.04, 19:23:28
   
frike26
Nagy kép megtekintése

SUZUKI/SUZUKI GSX-R750/GSX600F.

Motor gyártmány: SUZUKI/SUZUKI
Motor típus: GSX-R750/GSX600F.
Motor évjárat: 1998
Motor köbcenti: 750
   

Bemutatkozás

Magamról: 2 Gyermekes családcentrikus apuka vagyok szeretek motorozni napi szinten inkább sportot űzök a motorozásból, notórius gyorshajtó vagyok, inkább a taktikus része miatt hajtom a motort mint a száguldás miatt. A taktikai rész a gyorsulás,kanyardöntögetés,előzések, amik motoroztatnak, a szimpla egyenes száguldás ami nem hoz lázba. Szeretek kirándulni szeretem a természetet minden elemet amely a természettel kapcsolatos. Sokat látott és az élet sok terén tapasztalt embernek tartom magam.Segítőkész és segíteni tudó vagyok. Szeretek enni, mindenevő vagyok,tudok főzni, ismerem a német nyelvet közepes szinten. Intelligensnek tartom magam,viszont alacsony az iskolai végzettségem, ettől függetlenül sokmindenhez értek.Feleségem utálja a motort. Ha valami elromlik azt mindig én javìtom autó, motor, csak meglegyen a kedvem hozzá.

Előzmények?: 1988- T5 -ös Pannonia 250-es ezzel jártam már 7.be,2 tekercs drótkerítést adtunk érte a pasasnak- így mindenki örült,(persze otthon azt hazudtuk hogy kiástunk érte egy pöcegödröt). Innentől csak Simson, lábtartó feltörve a jó döntögetésekért levegővétel nélkül motoroztunk, télen is. A meztelen kezem le kellett pisilnem, hogy nagyjából kiegyenesedjenek az ujjaim a fagyástól, 93 at mértek lejtőn lefelé a szinyónak! A rendőr mindig a 2 személy miatt vett üldözőbe (Gödöllőn nőttem fel) hátsó leugrik szalad ,sofőr lelép az emeletes házak között- találkozó a titkos helyen ha gáz van. Igy teltek a napjaink, tanulás nuku, csak ami épp átsegít. (Sajnos)

Motorozás? yamaha YZ125 krossz- egy darabig, aztán Honda XL600r endurózás erdőkön réteken krosszgumival, most Suzuki Gsx600F amivel kezdtem tavaly, kinőttem de megtartottam és vettem mellé egy Gsx-r 750 et, a 86 lóerő után a 140 le felemelő volt, de ezt is kinőttem már most tavasszal(2017 márc.) szeretnék egy könnyebb gépet ugyanennyi,vagy valamivel több erővel.
 

Legutóbbi bejegyzések


Hogyan motorozzál csapatban?
Zártkörű túrák szervezése
Közlekedési tanácsok motorosoknak
Pécs környéki motoros túraútvonalak
Hogyan tárold télen a motorodat?
További bejegyzések >>

Eseménynaptár


További programok >>
Motoros túrák, programok, találkozók, rendezvények, események
C Minden jog fenntartva 2006-2014 Vaslovasok.hu | Copyright és Adatvédelem | Médiaajánlat
IP címed:
44.192.65.228