BelépésVaslovasok.huMotoros túrák animáció

10 napon belül nincs aktív túra...
2011.06.13. | A bejegyzést írta: Turóczi Ákos

Zártkörû túrák szervezése

Felmerült a gondolat, hogy szükség lenne zártkörû (privát) túrák szervezésére. Kicsit attól félek, hogy ez klikkesedéshez fog vezetni, de remélem tudunk olyan megoldást találni, ami nem ezt fogja eredményezni. A közeljövõben meg kívánom oldani, hogy ha privát túrát írsz ki, akkor csak azon személyek jelentkezhessenek fel, akit ismersz (ismerõsöket kell felvenni a regisztráltak közül). Lesz lehetõség nyitott és zártkörû programok és túrák szervezésére.

Miért merült fel a gondolat?

  1. Vannak olyan helyzetek, amikor kerülendõ lenne, hogy olyan regisztráltak is eljöhessenek egy zártkörû összejövetelre (túrára), akit soha senki sem látott.
  2. Elõfordul, hogy egyik motoros társunk a telkén összejövetelt szervez és nem akar olyan személyeket is meghívni, akit még egyikünk sem ismer, vagy éppen ellenszenves neki. Szeretném azt hinni, hogy egy nagy család vagyunk, de több mint 1300 regisztráltja van már az oldalnak, így jobb valamilyen módon szûrni a társaságot. Senki nem szeretné, ha egy baltás gyilkos lenne a háza vendége.
  3. Az oldal több mint 6 éve mûködik és ebbõl kifolyólag nyilván kialakultak már baráti kötelékek. Mint minden motoros körben vannak, akik együtt (néhány fõvel) is el szeretnek menni motorozni (nem mindig jó 20-30 fõvel gurulni). Jelenleg nincs lehetõség arra, hogy az oldalon beszélhessék meg „zárt falak mögött” a túra részleteit. Jelen esetben az a megoldás, hogy emailben és SMS-ben történik az információ csere, amit igen nehéz követni hónapokra visszamenõleg.

Kíváncsi vagyok a véleményedre és szeretném, ha építõ jellegû ötletekkel szolgálnál. A célom mindenképpen az, hogy sértõdésmentesen lehessen zárt körben is túrákat szervezni. Biztos te is van, hogy elmennél pár barátoddal pár napra és ezt nem szervezheted meg itt az oldalon, mert egyszerûen nem akarod, hogy rajtatok kívül más is ott legyen.

Szeretném, kiemelni, hogy az oldal célja, hogy minél több motoros „kapcsolat” szülessen és ez csak nyitott túrák szervezésével lehetséges! Ettõl függetlenül szeretnék lehetõséget biztosítani a kisebb csapatban gurulóknak is a túrák könnyebb szervezésére, de fõként nyitott (bárki számára elérhetõ) túrákból akarok többet látni.

Írd meg a véleményed, várom építõ jellegû ötleteidet és add le a szavazatodat a témában.
Hozzászólások a/az "Zártkörû túrák szervezése" bejegyzéshez
Szólj hozzá a cikkhez!
Lépj be vagy regisztrálj az oldalra ide kattintva, hogy hozzá tudj szólni a cikkhez.
0. oldal.

kopasz
2017-06-20, 20:44
RJancsi: Like;)

nem26
2017-06-15, 23:00
atashark: most nemtom de a tiédet nemtalálom...sehol... viszont én most vettem észre,hogy még anno rossz e-mailt adtam meg... ennyire figyelmes vagyok... ezért nem kaptam e-mailokat:?? csessze meg:(

nem26
2017-06-15, 22:57
frike26: Aki szeret döntögetni a kanyarokban peremig, és szereti a 120-180 as tempót (átlagos) azok jelentkezését várom.. a titkos társaságomba persze nem publikálva a késõbbiekben (kérésre). (itt nem csípik páran a gyorshajtókat)

az irjon ide:

bengyikv22@gmail.com

nem26
2017-06-15, 22:42
atashark: bengyikv22@gmail.com

L I K E !!!

nem26
2017-06-15, 22:40
Poorboy: sikerült kellõképp felbosszantanom megint(,O,)

márciusban tettem a bejegyzést, atashark pedig most reagált, én õszintén sajnálom, de tényleg....
a mai napig így motorozok.... sajnos LIKE én is...

Poorboy
2017-06-15, 22:31
Nagybetûvel LIKE

RJancsi
2017-06-15, 20:43
nem26: Ígérem, (és veled ellentétben én be is tartom), hogy ez az utolsó bejegyzés amit rád vesztegetek.
Valóban nem az enyém a fórum, de annak idején kellõ tisztelettel csatlakoztam a közösséghez, és azért ragadtam itt, mert a többség szemléletével azonos elveket vallok. Nem azzal nyitottam, hogy minden hozzászólásomban felhívom rá a figyelmet, hogy én is ember vagyok. Rólam ezt tudják, nem kell emlékeztetni rá senkit.
A szexrõl, bár nem tudom hogy jön ez ide, de ha észérveid kifogytak felveszem a kesztyût. Ezt írtad:
"ember vagyok mint te is, de szerencsére nem olyan, nekem szex után azt hazudják hogy jó volt"
Látod ebben is alapvetõ közöttünk a különbség. Nekem nem hazudják a szex után, hogy jó volt, mert tényleg az szokott lenni. Ha neked csak hazudják, hogy jó volt, sürgõsen keress fel egy urológust, talán még nem késõ!
Részemrõl a veled való kommunikáció lezárva, nem feladatom fényt gyújtani a sötétségben.

atashark
2017-06-15, 20:00
atashark: ott az enyém írjál

atashark
2017-06-15, 19:51
nem26: hol az az email?

nem26
2017-06-15, 19:16
atashark: van egy spancim, innen a Vaslovasoktól, egy igazi laza, és egyenes ember, vele szoktam menni olyan tempót, hogy legyen hûtése a motornak... kopjon rendesen a gumi oldala. érdekes helyeket megjárunk, teljesen kötetlenül, mindíg azt tesszük amihez épp kedvünk van.. nem titkos a társaság csak viccesen jelöltem meg az irányelveket, szívesen látunk, ha jó, ha rossz vagy..
ott az e mailem add meg a tiéd, ott megdumálunk mindent A-Z ig
nem szeretnék itt senkit bosszantani, Köszönöm!

nem26
2017-06-15, 19:10
RJancsi: érdekes vagy Jancsi... elõbb a saját szemedben a szálkát, utána a máséban a gerendát!! okés?
Annyira vicces vagy, hogy kínomban Sírok!!
Voltam már veletek motorozni, ne fesd kérlek Rózsaszínûre a fekete lelkedet.
Anno belémkötöttetek, mert beírtam a gyorshajtók rovatba az õszintét, hogy én milyen vagyok.. megbélyegeztetek.. de megláncolni nem tudsz... senkit...
Ja ne feledjem... sem a fórum sem az oldal nem a tiéd, ember vagyok mint te is, de szerencsére nem olyan, nekem szex után azt hazudják hogy jó volt.... és neked???

poorboy
2017-06-15, 16:16
RJancsi: Ezt most jól megmondtad.!?

RJancsi
2017-06-15, 14:54
frike26: Kellõképp arcátlan, vagy inkább szánalmas dolog a "titkos társaságodba" innét szipkázni embereket. Szabályszegésre buzdítani meg egyenesen törvénybe ütközõ. Jó lenne ha felfognád végre, ez nem a te társaságod!!! A saját öntörvényû és a meglévõ közösségi szokásainkat/elvárásainkat magasról lesz@ró szemléletednek építs fel egy saját honlapot. Ott te diktálhatod a szabályokat és elvárásokat. Nyilván sokkal több barátod(?), de legalább ismerõsöd lesz ott mint itt. Minket, szabálytisztelõ és normálisan motorozó kis hülyéket pedig felejts el a honlapunkkal együtt!
Mellesleg pár napja ígérted, hogy csendben maradsz. Eddig tartott? Ha az írott szó is csak ennyit ér nálad miért kéne bármiben is hinni neked???

atashark
2017-06-15, 12:42
frike26: Én benne vagyok ilyen jellegû gurulgatásokban...

frike26
2017-03-29, 21:24
Aki szeret döntögetni a kanyarokban peremig, és szereti a 120-180 as tempót (átlagos) azok jelentkezését várom.. a titkos társaságomba persze nem publikálva a késõbbiekben (kérésre). az irjon ide: bengyikv@gmail.com

Sárgabika
2014-10-16, 19:19
EolToy: Szia!..:)
Egyetlen mondatban...: Nem vagyunk egyformák..... Bocs..:)(,O,)

EolToy
2014-10-16, 09:17
Mivel pár napja regisztráltam, ezért csak most tudom a véleményem megírni - mivel a téma kiírója felkér a hozzászólásra.
Én minden közösségben azt tartom legfontosabb elemnek, hogy az eggyüttlévõk között a lehetõ legjobb legyen a "szellemi-lelki" harmonizáció. Állítólag mindenkinek van valamiféle frekvenciája, vagy rezonanciája. És mint ahogy a zenében is, ahogy nem minden hang konszonáns egymással, azaz egyes hangok között természeténél fogva megvan a disszonancia - mondhatjuk, hogy akaratukon kívül, ugyanúgy igaz lehet ez miránk nézve is - szintén akaratunkon kívül! Gondoljunk csak a házasságra, ott sem tudnánk bárkivel jól kijönni, akárhogy is szól a "tízparancsolat"! Elõször közösségekbe járunk, aztán kialakulnak az egyéni kapcsolatok, amelyek már valóban nem a plénum elött szervezõdnek. Ebbõl kifolyólag az ilyen tartalmú rovat a weblapon nem is tud jól funkcionálni, mert privát csatornát és kapcsolatot igényel. Azaz itt egyben belépünk egymás magánszférájába, ami már csak "meghívásos" alapon mûködik az etika szerint is.

Ladosa
2012-09-15, 20:42
Zotya: Úgy komplett az egészre! Jók az ilyen kis éjszakába nyúló gurulások...;)

Zotya
2012-09-14, 22:48
Ladosa: Rövid és laza....(:o) ja, vagy a palacsintára gondolsz? (:D) nem tudom, nem kóstoltam, de elnézve az üres tányérokat, biztosan...:)

Ladosa
2012-09-14, 21:49
Zotya: Jó kis képek, biztos jó lehetett....:)

Zotya
2012-09-11, 23:28
Zártkörû volt, mert, hirtelen felindulásból követtük el. :)

Palacsintázós gurulás az éjszakában: Link

vicus
2012-09-10, 18:17
Lacivfr: Hajrá !!! Ott is nagyon jó a kis társaság !!!Nem fogsz csalódni!!!

Lacivfr
2012-09-10, 17:56
Sziasztok!
A fórumon ma regisztráltam nálatok. Eddig csak vfr kluban voltam regisztrálva, de ott se régen kezdtem a túrákat nézegetni.
Ha a tegnapi Kemencei túra nem lett volna nyilvános akkor most én se lennék itt. (Szeki írt a vfr klub oldalán és onnan tudtam meg, hogy lesz ez a túra)
Most, hogy találkoztam veletek, már nem szívesen motorozok egyedül.
Nagyon jó volt a társág, oly anyira, hogy gondolkodom a Füleki túrán is.

HuliErika
2012-08-31, 08:23
Hilda: Szia!Üdv.a Vaslovasok között!
Mi a párommal tavasz óta gurulgatunk,és mi is keressük a túralehetõségeket.Kezdésként nekünk a kisebb létszámú túra vált be,de mi is szeretnénk csapatban is gurulni.Sokszor gondolunk egyet,és reggel nekiindulunk.Ha esetleg egy-egy ilyen hirtelen túrához is szívesen csatlakoznál,szeretettel várunk!A csevegõbe,vagy a túráknál feldobunk egy üzit,hogy jön-e valaki.Vagy én,v. a párom/Huli65/

drz
2012-08-29, 14:48
Hilda: A túra "menüpont" alatt találsz kedvedre szervezett túrákat. Igény, érdeklõdés, stílus szerint, bármelyikre benevezhetsz, mert mindenki szivesen fog látni.

Hilda
2012-08-29, 11:45
Sziasztok! Én most regisztráltam magam az oldalra. Régi álmom vált valóra azzal hogy idén végre vettem egy motort és "hasíthatok" az utakon. Viszont sajnos nincs egy teremtett lélek sem a környezetemben, barátaim között aki hasonló abberáltsággal rendelkezne mint én. Ezért jöttem ide. Szeretnék idegenként motoros társakat találni, jókat túrázni, egyszer csak igazi "bandatag" lenni.
Értem a zártkörú ötlet lényegét, és meg is értem. Van rizikó abban ha idegen lép egy társaságba.
Ennek ellenére remélem részt tudok majd venni 1-2 túrán és talán idõvel nem csak egy idegen leszek. :)

drz
2011-08-20, 19:54
Birel: A veszély, hogy rossz túratársat "kapsz", mindig benne van a pakliban. De 1 napos túrázásnál ez nem számít olyan sokat, hisz nem mellette kell ülnöd(mint egy autóban), hanem "csak" vele motorozni.
De több napos túránál már más a helyzet.
De pl az elmúlt túrán fantasztikusra sikeredett, pedig nem ismertük egymást, és biztos lehetünk benne, hogy a társaság fog még további túrákat szervezni. Természetesen zárt körben.

Birel
2011-08-20, 17:53
Igazad van drz, teljes mértékben igazad van hogy most csak írtam róla. Abban is igazad van, hogy nem voltam még veletek túrázni, habár nagyon szívesen mentem volna. Remélem lesz lehetõségem a közeljövõben. Viszont a véleményemet fenntartom.
Ahogy te is igazoltad, egy olyan eset volt amikor így egy kellemetlen szituba kerültél, viszont sokkal több kellemes élményed volt. Gondoljatok bele mennyivel kevésbé találtok olyan motoros barátokra ha a zártkörû túrákra jártok.


Egyébként egyszer kétszer már jelentkeztem közös gurulásokra, de bizonyos tõlem független okok miatt meghiúsult. Minden esetre dolgozok rajta hogy mihamarabb motorozhassak veletek.

drz
2011-08-20, 12:13
Birel: Véleményem szerint, ez a hozzászólás akkor lehetne hiteles tõled, ha valaha is csatlakoztál volna a weblapon kiírt túrák valamelyikéhez. Sajnos én egyik kiírt túrán se láttam a nevedet.
Ha tévedek, akkor bocs.

De a neten való túraszervezésben, valóban van kis rizikó a társakkal kapcsolatosan. De nekem eddig csak egyszer volt negatív élményem, viszont sok olyan motorost ismertem meg, akik csapatjátékosok, és valóban motoroznak, nemcsak írnak róla.

Birel
2011-08-18, 12:21
A klikkesedés biztos kialakulna ilyen lehetõségnél. Aki kisebb baráti körrel szeretne talizni az úgy is eléri azokat az embereket és leszervezheti ugyan úgy zárt körbe, nem hiszem hogy arról mindenkinek tudnia kéne az érintetteken kívül. Én se verem nagydobra, ha valakikkel csak ily módon szeretnék találkozni. Idegen és baltás gyilkos, lehet, hogy én ehhez naiv vagyok, de reménykedni tudok benne hogy egy normális világba egy motoros baráti körben, esetleg a netten szövõdõt ismeretségnél nem az idióták találnak egymásra, hanem az egyforma érdeklõdéskörû normális emberek. Szerintem nincs szükség és nem is életszerû egy ilyen lehetõség itt az oldalon. Egyébként akit nem ismer az ember, mint például engem se ismertek, azok hogy tudnak új barátságokat kötni ha zártkörû túrákat szervezünk? Bocsi ha hosszúra sikerült.

patrik
2011-06-19, 06:13
Rumi: Értem már mire gondolsz....De ez az á vagy a vagy c vagy ck kérdés felmerülne az Ákos által készített keresõben is nem? De nyilván van rá valami egyszerûbb megoldás. :)

Rumi
2011-06-19, 05:51
patrik: az ötletet köszi, de látom nem igazán értetted, hogy mire gondoltam.
Vagyis, ha éppen kiírsz egy túrát, ami zártkörü lesz, akkor ki kell választanod, hogy kiket hívsz meg, de akkor ugye nem a tagok részben vagy hanem a túra kiírásban! Amúgy ha pl, Pannonhalma a cél és meg akarnám hívni drz-t, Téged és Tokot is, drz-t a motorbarátok között, Tokot pedig a tagok között keresném (igaz a tagok fent vannak a motorbarátoknál is) De ehhez elöbb amúgy le kell menni az oldal aljára és kiválasztani, hogy az összes motorbarát megjelenítése, ami egy nagyon hosszú listát ad... pl. Zohan okostelefonon is nézi az oldalt, szerinted látni fogja az 1300 tagot a fényképeikkel együtt? Ha igen mennyi idõbe és mekkora adatforgalomba kerül majd? Akár notebookon mobil internettel? És tudom a pontos regisztrált nevét? Zohan a-val vagy á-val írja a nevét? Te c-vel vagy k-val írod esetleg ck-val? Most tudom, mert épp látom... Te kis betüvel írod én naggyal kezdem... Persze be lehet jelölni ezt is a keresõben, de elegánsabb egy keresõt beépíteni....
Persze lehet hogy én látom rosszul, de én másképp csinálnám...

patrik
2011-06-19, 05:07
Rumi: rákeresni egy konkrét emberre szerintem úgy a legkönnyebb hogy a CTRL+F gomb megnyomásával kapsz egy keresõt és oda írod be a nevét. Ha internet explorert használsz akkor középen fog megjelenni, de ha mozillát akkor meg alul. Nekem ez egész jól bevált.

Rumi
2011-06-16, 15:17
Akos: jut eszembe, ha már fel kell venni a listára a potenciális meghívottakat akkor kellene valamilyen keresési funkció is, mert elég nehéz jelenleg megtalálni valakit az 1300 regisztrált között, vagy csak én nem tudom még a módját...

samuelmatyi
2011-06-16, 11:34
Teljesen jogos, amit a szûréssel kapcsolatosan felvetettél...
Mivel én is új vagyok, így csak egy javaslatom van: gyertek Karasnára;)
Ide bárki befér, mint össznépi megmozdulás, amíg nem születik megoldás a zárt bulikra;)

Rumi
2011-06-16, 09:38
Akos: teljesen jogos, amit felvetettél! Akkor inkább hívnám meghívásos rendezvénynek... Mivel jelenleg nincs rá eszköz ezért én (is) máshogy szervezném... ;)
Amire céloztam csak annyi, hogy nem tudom igazából mekkora igény van ilyesmire (hány ilyen kiírás lenne 1 évben?), azt viszont tudom, hogy nem igazán van mostanában idõd! Ha lenne privát üzenet akkor ezzel kiváltható lenne ez is egy idõre talán, szóval a privi jó ötlet! És ha a 'kivanitt' link is lenne egyben...

Én talán még mindig bízok az emberekben (habár lenne elég okom, hogy ne tegyem) , és ha kiírom, hogy csak ismerõsök akkor egyelõre remélem, hogy más nem is jön pl. potyázni. De lehet nagyot csalódnék és persze igazad van! :(
Majd tesztelem! ;)

Akos
2011-06-15, 21:53
vicus: Már tervben van... csak idõ kell.

drz: A zárt kört úgy értettem mondjuk 10:1 arányban... nyilván 90% nyitott túrák lennének.

vargaandras: A fizetõs túrakiírást én is elítélem... ez ellen te teszek is ha észreveszem.

Gabor: Igazából arról van szó, hogy tudom hogy mások mennek "oldalon kívü" jobbra-balra és szeretnék ezt megszervezni az oldalon, de nem akarják hogy sokan feljelentkezzenek. Ezért inkább az e-mailes SMS utat választják. Erre is megoldással szolgálna ez a lehetõség.

dl650: Semmi ilyenrõl nem lenne szó. Példa: Ha 5 ember le akar menni Balatonra fürödni szûk baráti körben, akkor az oldalon tudja értesíteni a baráti körét anélkül, hogy ismeretlenek is jelentkezzenek a túrára. Speciális alkalmakkor lehet szûkíteni így a társaságot… ennyi.

Rumi: Te bárki szívesen látnál mondjuk a saját telkeden, lakásodban? Olyat is akirõl nem tudsz semmit? Ha 5-en összebeszélnek, hogy kimennek Ausztriába egy pár napra, akkor írják bele a leírásba hogy X,Y,Z jöhet más ne is jelentkezzen? Ilyen alkalmakra lenne a zárttá tétel… akire nem vonatkozik az nem is fogja látni, hogy program van.

Kopasz: Nem arra gondoltam, hogy csak zárt túra legyen. A lehetõségrõl van szó… ha leszavazzátok, akkor nem fogok vele feleslegesen dolgozni. Ezt beszéljük meg jelenleg.

Szeki
2011-06-15, 21:47
drz: Ez a lényeg! Én marhára nem szeretem más szállást fizetni, még ha egy részét is kellene csak... Kár erre több szót fecsérelni.

drz
2011-06-15, 21:39
Szeki: látod, ebben igazad va.De a mi túráinkon, mindenki magának fizet.
:)(:$)

Mariann
2011-06-15, 21:32
Bocs hogy beleszólok, de már most is vannak zártkörû túrák. Csak egy körtelefon aztán kész.
Persze felesleges, de több kérés is érkezett Ákos felé emiatt. Õ korrekt akart lenni és úgy döntött megkérdez benneteket.
Ha leszavazzátok nem lesz.
Mindenesetre kár hogy a régi családias túrák elmaradnak idén.
A benzin ár,az idõhiány, a pénztelenség, kinek mi az oka.

Én mindenesetre jól éreztem magam a hétfõi guruláson és jó volt ha nem is minden régi arccal találkozni!!!

Szeki
2011-06-15, 21:28
drz: Miért gond ez? Az én túrám is fizetõs. Meg a tied is. Csak nem elõre... (:$)

drz
2011-06-15, 21:23
Kopasz : Pl.a 7 nap múlva esedékes túra szervezõje.
Nincs is azzal gond, hogy egy túra fizetõs, de ahogy teszi, vagy meghirdeti, az nem nyerte el a tettszésemet.
Regisztrált, de eggyáltalán nem Vaslovas csapattag, mert véleményem szerint akik itt vagyunk a fórumon, pörgünk, vagy túrázunk, azoknak eszébe se jutna fizetõs túrát szervezni.
szerintem

Kopasz
2011-06-15, 20:01
vicus: De ki találta ezt ki egyáltalán,hogy fizessünk érte?(8o)

vicus
2011-06-15, 20:00
Kopasz: Ne légy önzõ :):):) Én is szeretem a lángost,nekem is fizethet egyet (,O,)(,O,)(,O,)

Kopasz
2011-06-15, 19:43
Zártkörû túrákra szerintem itt és máshol sem fognak tolongani,amikor lassan már tankiolni sincs pénze egyeseknek,vagy sokaknak már.(8o)
Milyen világban élünk már,hogy pénzt kér valaki 1 turáért
??? El beszélgetnék vele 1 lángos mellet,amit persze Õ fizet..;)

Rumi
2011-06-15, 13:14
A zártkörû túra lehetõsége szerintem is egy agyament ötlet... A túrakiirásba be lehet írni, hogy ha olyan a terv akkor esetleg nem várunk olyanokat akik még eddig nem voltak velünk, vagy pl. ez most csak Suzukis gurulás, vagy szoci veterán ... Aki megsértõdik ilyesmin annak ugysincs igazán köztünk a helye talán!
A fizetõs túrák és hasonló céges hírdetések sajna kivédhetetlenek, eddig szerencsére nincs sok belõle, nem hiszem, hogy érdemes foglalkozni vele, hiszen egy-egy jól hangzó túra lehet hogy fizetõsként is érdekel valakit...
A privát üzenet amit Vicus említett lehetne is akár, de erre vannak más lehetõségek is (pl. ugye illene megadni mail-címet a regeléskor), akár az arckönyv, akár más dumafórum, habár az is igaz, hogy szinte minden forumon létezik ilyesmi szolgáltatás. Eddig is megvoltunk nélküle... de tény, hogy néha jó lenne.

dl650
2011-06-15, 06:25
Talán a kiírt túrákon túljelentkezések vannak?

Ilyen zártkörû túraszervezés ötlete nagyon óvodás dolog! láttam hasonlót a V-Stromos oldalon már évekkel ezelõtt... Többfelé is szakadt a társaság.! Ezután már csak a kinek mihez legyen jogosultsága ,felvetés... :@:@ Ez nem szülinapi családi találkozó.... Ez az internet!!

A fizetõs túrákra pedig nem mész el... ilyen egyszerû.....

B.....meg meg! mi van veletek?

Gabor
2011-06-14, 20:55
Szerintem azt kell megnézni, hogy az esetleg elkészült megoldásra tényleg van-e érdemben igény. Én egyelõre még nem tapasztaltam ilyet.
Véleményem szerint addig, amíg ilyen jelentéktelen számú az "idegen túrakiírás", addig felesleges vele foglalkozni. Elfér a lemezen. Ha már tényleg nagyon zavaró lenne a jelenség, akkor kellene a konkrét problémára konkrét megoldást keresni.

A zártkörû túra kiírásnál lehet, hogy nem egyezik az egyik túra célcsoportja egy másikéval. Lehet, hogy a megfelelõ használathoz bonyolítani kellene a csoportalkotás lehetõségét.

vargaandras
2011-06-14, 20:36
drz: Csatlakozom az elõttem szólóhoz:-ez pofátlanság-
Mi többnyire még ha csak a túra elõtt találkozunk is elõszõr, minden fenntartás nélkül tudunk egymással motorozni és akár ezen a területen megbízni is. De még sosem jutott egyikünknek sem eszébe ebbõl elõnyt kovácsolni a közös szórakozás-motorozásból. Szerintem is ezt valamilyen módon elkülönítve kéne kezelni:szankcionálni!

drz
2011-06-14, 16:50
Az ötlet jó, de egy pár kérdést felvet.
Mint írtad több mint 1300-an vagyunk az oldalra regisztrálva. Sajnos ahogy látom, úgy kb 50-en vagyunk olyan aktív tagok, akik használják a fórumot, vagy a különbözõ kiírt túrákon részt is vesznek. Szerintem
A túrák "zárhatósága" azonban kizárja azokat a személyeket, akik valóságban, és nem csak virtuálisan akarnak a Vaslovasok csapatához kerülni, mivel valahol el kell kezdeni klub béletet is.
Természetesen ez csak attól függ, hogy ki, és mennyire akar zártkörû túrákat tartani.
Azért be kell látni, hogy a túrákon nincs nagy tolongás, és általában, úgyis ismerõs arcok csatlakoznak egymás túráihoz.

Vicus ötletével egyetértek, hogy legyen egy privát üzenõ, ami nem publikus mindenki számára.

Viszont ami engem kicsit zavar, az a megélhetési motorostúra szervezõ.:@
Semmi múltja sincs, nem is volt még egyikünkkel se gurulni, 1 napja regisztrált, és pénzért kínálja a kiírt túráját.
Ez kicsit hasonlít arra, hogy "más tábortüzénél sütögeti a saját pecsenyéjét", mivel véleményem szerint ez egy üzleti vállalkozás, amit hirdessen, ha fizet a hirdetett szövegért.
De ez azt hiszem, már nem rám tartozik.

Legutóbbi bejegyzések


Hogyan motorozzál csapatban?
Zártkörû túrák szervezése
Közlekedési tanácsok motorosoknak
Pécs környéki motoros túraútvonalak
Hogyan tárold télen a motorodat?
További bejegyzések >>

EsemĂŠnynaptĂĄr


További programok >>
Motoros túrák, programok, találkozók, rendezvények, események
C Minden jog fenntartva 2006-2014 Vaslovasok.hu | Copyright és Adatvédelem | Médiaajánlat
IP címed:
3.239.2.192